Websites.

Wanneer iemand iets nodig heeft is natuurlijk de eerste plaats waar gezocht wordt het internet. Hoe belangrijk is het dan wel niet dat u en uw website goed gevonden worden?

De website moet natuurlijk goed te lezen zijn voor uw doelgroep en potentiële klanten. Dit moet kunnen op onder andere een iPad, telefoon en laptop. Daarom zijn de websites die ik maak geoptimaliseerd voor alle apparaten zodat niemand iets mist.

Niet alleen personen moeten de website goed kunnen lezen. Ook zoekmachines zoals Google moeten begrijpen wat er op de website te vinden is. Dit gebeurt door SEO (Search engine optimization) toe te passen. Dit houdt simpelweg gewoon in dat de website ook geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines door bijvoorbeeld goede teksten te schrijven of ervoor te zorgen dat de snelheid goed is.

Daarnaast is het ook handig om te weten wat de website u nou eigenlijk oplevert. Dat kan door de statistieken te bekijken. Deze statistieken hou ik voor u bij en eventueel kan er eens in de zoveel tijd een update worden gegeven. Bent u een beetje handig? Dan is het ook mogelijk dit zelf bij te houden.   

Best wel een hoop informatie in een keer. Wilt u dat ik het u zelf uitleg? Neem dan gerust contact op.

R

CMS

Door het gebruik van het WordPress CMS (content management system) is het voor u, na de oplevering, mogelijk om zelf (kleine) aanpassingen te verrichten. 

Inbegrepen, Altijd.

Bij veel bedrijven is het vaak onduidelijk wat u nou precies krijgt. HIeronder een korte opsomming van de belangrijkste dingen:

$

Een goed werkende website (zowel mobiel als desktop)

$

Een ingerichte Google Bedrijfspagina

$

Een normale betaalbaare prijs

$

Mogelijkheden om statistieken bij te houden

Wat klanten zeggen.

"Luke levert goed werk, werkt en reageert snel. Ook is hij een heel fijn positief persoon om mee te werken. Hij is betrokken en zorgt ervoor dat dingen opgelost worden. Dankjewel Luke!"

Lynn Verhoofstad

"Jong talent heeft mijn website gebouwd, makkelijk, toegankelijk en betrouwbaar!"

Karen Bruines

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.