Over mij

Zoals u nu waarschijnlijk al weet is mijn naam Luke Edes. Ik ben op 11 april 2000 geboren in Leiderdorp. Met mijn ouders en broertje woon ik al mijn hele leven in Hazerswoude Dorp. 

Na de VMBO-TL afgerond te hebben ben ik begonnen aan de MBO-opleiding Applicatie- Mediaontwikkelaar. Snel kwam ik erachter dat het leuk was om hiermee mensen te helpen. Daarom ben ik voor mezelf begonnen. Met iCreate Media Development help ik voornamelijk kleine en startende bedrijven met hun online plaatje. Hierbij kunt u denken aan websites, webshops, sociale media en Google profielen.  

Na in 2019 mijn MBO-opleiding ben ik gaan studeren aan De Haagse Hogeschool. Hier volg ik, met plezier, de opleiding Commerciële Economie. Een opleiding die goed aansluit op het MBO en mijn werkervaring.   

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met muziek en sporten. Ik drum al aardig wat jaren en speel sinds kort piano. Daarnaast ben ik, net zoals de meeste mensen, fan van vakanties in het buitenland. 

Leuk om iets van mij te weten toch? Samen uw verhaal naar butiten brengen? Neem dan gerust contact op.

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.