Marketing.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuwe website zo snel mogelijk goed gevonden wordt? Vindbaarheid is super belangrijk, maar kan ook best moeilijk zijn. Hiervoor worden SEO en SEA ingezet.

Bij SEO worden de websites en webshops gemaakt volgens de richtlijnen van Google. Zo moet een website onder andere snel zijn, zich aanpassen aan alle schermen en een duidelijke omschrijving hebben.

SEA is simpelweg gewoon adverteren via zoekmachines. Wanneer iemand bijvoorbeeld “bed kopen” intypt komen er heel veel site naar boven, de eerste 5 zijn over het algemeen advertenties gevolgd door websites die SEO het beste hebben toegepast op de zoekterm.

Wanneer u met mij samen aan de slag gaat om zo goed mogelijk vindbaar te zijn starten we met een website check en een zoekwoordenonderzoek. Dit is om te kijken of uw huidige website goed genoeg is om een campagne mee te starten en welke zoekwoorden uw potentiële klanten en concurrenten gebruiken.

Bent u klaar voor de volgende stap of wilt u meer informatie?

Statistieken

Door de tools van Google te gebruiken heeft u altijd zicht op waar uw geld heen gaat en of het genoeg oplevert. Hierdoor is het ook makkelijk sturen als een campagne wel of niet werkt zoals verwacht.

Inbegrepen, Altijd.

Bij veel bedrijven is het vaak onduidelijk wat u nou precies krijgt. HIeronder een korte opsomming van de belangrijkste dingen:

$

Websitecheck

$

Zoekwoordenanalyse

$

24/7 zicht op de resultaten

$

Een ingerichte Google Bedrijfspagina

$

Een normale betaalbaare prijs

$

Zelf sturen indien nodig

Wat klanten zeggen.

"Luke levert goed werk, werkt en reageert snel. Ook is hij een heel fijn positief persoon om mee te werken. Hij is betrokken en zorgt ervoor dat dingen opgelost worden. Dankjewel Luke!"

Lynn Verhoofstad

"Jong talent heeft mijn website gebouwd, makkelijk, toegankelijk en betrouwbaar!"

Karen Bruines

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.