Contact 

De manier om de volgende stap te zetten is natuurlijk contact opnemen. Voor vragen kunt u altijd bellen, appen of gewoon het contactformulier hieronder invullen. Ook zijn op deze pagina mijn gegevens te vinden.

7 dagen per week bereikbaar

Maandag – vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag & zondag: 11:00 – 18:00

Telefoonnummer

06 83 65 67 40

Adres

Carel Fabritiusplantsoen 34, 2391 GR Hazerswoude Dorp

Email

l.edes@icreatemd.nl

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website op te leveren?

Dit ligt natuurlijk altijd aan de grootte. Bij een normale website van hooguit 4 pagina’s is het mogelijk om al binnen een week live te gaan. Dit hangt natuurlijk wel af van de beschikbare tijd en content.

Is er een wachtlijst?
Nee, normaal gesproken niet. Aangezien ik niet fulltime werk en student ben moet u wel rekening houden met een langere gemiddelde looptijd.
Moet ik iets zelf regelen?
Nee, in principe niet. Zolang u onder andere de hosting en het onderhoud bij mij onder brengt hoeft u zelf niks te doen. Wel Kunt u er natuurlijk voor kiezen om dit zelf op te pakken.
Zit ik ergens aan vast?
Als u geen abonnement afsluit niet. Na de betaling is de website of webshop volledig van u. Als u ervoor kiest om maandelijks te betalen is dit niet het geval. Bij maandelijkse afbetaling bent u logischerwijs eigenaar na de afbetaling.

iCreate Media Development

Kom gezellig langs!

Carel Fabritiusplantsoen 34
2391 GR, Hazerswoude Dorp